De Keijzer: "Hebben wel een van onze betere wedstrijden gespeeld"

FC Utrecht ging zondag onderuit tegen PSV. In eigen huis verloren de Domstedelingen met 2-0 van de ploeg uit Eindhoven. De teleurstelling overheerst, zo geeft Lotje de Keijzer aan, al ziet ze ook veel goede punten.

"Je ziet dat we er in het begin van de tweede helft echt dichtbij zaten om die gelijkmaker te maken. We waren echt de betere partij. Dan valt 'ie erin, maar is het buitenspel. Hij valt daarna gewoon niet. Als zij de 2-0 maken, dan zie je dat we een beetje inkakken", zegt ze voor de camera's van DUIC.

FC Utrecht werd niet weggespeeld. "Dat zei Linda (coach Helbling, red.) net ook in het rondje. We hebben wel een van onze betere wedstrijden gespeeld. We stonden goed. Dat is wel een ding, daar kunnen we verder op bouwen. Maar natuurlijk wil je dan wel met de winst van het veld gaan."

Wat de ploeg van Linda Helbling mee kan nemen uit dit duel? "Hoe we hebben gespeeld is goed. Ik denk dat we op bepaalde momenten met druk geven op de tegenstander, dat dat wat beter kan. Met doorstappen wel of niet. Maar over het algemeen hebben we een goede wedstrijd gespeeld en deze punten nemen we mee", aldus De Keijzer.

Lees meer:
0 reacties