De Graafschap strikt spits met neusje voor de goal: "Dat zeggen ze"

Sam Roddenhof
Sam Roddenhof Foto: © Screenshot De Graafschap

Sam Roddenhof is de volgende aanwinst van De Graafschap. De 18-jarige aanvalster speelde sinds de winterstop voor de beloften van FC Twente, maar kiest nu voor de uitdaging in Doetinchem.

Roddenhof heeft genoten van haar presentatie. "Leuk, sowieso gaaf om in het stadion te zijn en om alles in het echt te zien. Ik heb heel erg veel zin om te gaan voetballen", zegt de spits voor de camera's van het clubkanaal. Waarom ze voor De Graafschap heeft gekozen? "Sowieso vind ik dat ze een heel interessant project zijn begonnen."

"Het is wat dichterbij huis. Mooie club om te gaan voetballen", aldus Roddenhof, die zichzelf omschrijft als een spits die het leuk vindt om veel aan de bal te zijn. "Ik ben aanvallend ingesteld, ik wil graag scoren, het liefst altijd naar voren spelen. En gewoon altijd hard werken op het veld. Alles geven om te winnen."

Of Roddenhof een neusje voor de goal heeft? "Dat zeggen ze wel", lacht ze. "Af en toe op de goede plek staan, geluk hebben dat de bal goed bij je uit komt. Ik kan ook wel goed afwerken. Voor de goal ben ik wel op mijn plek."

Lees meer:
0 reacties