De Graafschap presenteert middenveldster: "Ontzettend grote drive"

Het logo van De Graafschap op een bal
Het logo van De Graafschap op een bal Foto: © Pro Shots

De Graafschap heeft wederom een nieuwe aanwinst binnen. De Superboeren hebben zich versterkt met Anne Tijink. De Oldenzaalse speelt momenteel bij Quick'20.

Daarnaast komt Tijink uit voor het Twents Regioteam. "Anne is een dynamische speelster met een goed inzicht, groot loopvermogen en beschikt over een ontzettend grote drive", weet Hilde Gerritsen, algemeen manager, op de clubwebsite te vertellen over Tijink.

"Van nature is zij een middenveldster, maar zij kan ook aanvallend of verdedigend gepositioneerd worden. Ze is een echt voetbaldier en maakt veel vlieguren bij zowel de jongens als de meiden van Quick'20 en het Twents Regioteam. De stap naar De Graafschap past mooi bij de ontwikkeling en stappen die zij de afgelopen jaren gezet heeft", aldus Gerritsen.

Tijink werd uitgenodigd voor een stage in Doetinchem, zo vertelt ze. "Tijdens mijn stage voelde ik mij gelijk welkom en de gemoedelijkheid op de club past bij mij. De Graafschap geeft mij de kans om samen te bouwen aan een mooie voetbaldroom en daar heb ik ontzettend veel zin in", klinkt het.

Lees meer:
0 reacties