De Graaf: "In de tweede helft hebben we ook voor Kirsten gevoetbald"

Esmee de Graaf (Feyenoord) scoort tegen Fortuna Sittard
Esmee de Graaf (Feyenoord) scoort tegen Fortuna Sittard Foto: © Pro Shots

Feyenoord is er ook in de tweede Eredivisiewedstrijd niet in geslaagd om punten te pakken. De Rotterdammers verloren in eigen huis met 1-3 van Fortuna Sittard.

"Zonde. Ik denk dat we goed op 1-0 komen, dat we het spel maken, alleen Fortuna is wat effectiever. Je ziet dat zij gewoon goed kunnen voetballen, ze komen snel voor de goal en scoren simpel", baalde Esmee de Graaf na afloop voor de camera's van ESPN. Feyenoord zag in de eerste helft Kirsten van de Westeringh geblesseerd uitvallen.

"Zij ging met tranen van het veld af. De eerste berichten zijn volgens mij niet slecht, maar dat moeten we deze week zien. Ik hoop het beste voor haar, dat meen ik serieus", zegt captain De Graaf. "We hebben het er in de rust ook over gehad, in de tweede helft hebben we ook voor Kirsten gevoetbald. Dat hebben we ook laten zien. Jammer dat 'ie dan net voor Fortuna wel valt en voor ons niet."

Fortuna liet volgens haar zien dat ze dodelijk zijn in het omschakelmoment. "Dat lieten ze ook goed zien. Na onze goal staan we even twee keer niet op te letten, dan ligt 'ie twee keer in het net."

Waar zitten de verbeterpunten bij de Rotterdammers? "Als we de ballen erin schieten, wordt het wat makkelijker. We komen over onze eigen helft, we voetballen goed. Het moet nu nog een vervolg krijgen, daar moeten we nog aan werken. Dat hebben we in de voorbereiding laten zien, maar daar koop je nu niks voor. We staan twee keer met lege handen."

Lees meer:
0 reacties