Daphne van Domselaar: "Er kwam toch een stukje spanning bij kijken"

Daphne van Domselaar
Daphne van Domselaar Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen kwamen er afgelopen vrijdag niet aan te pas tegen Spanje. Het liep niet en uiteindelijk ging de ploeg van bondscoach Andries Jonker met duidelijke cijfers onderuit.

"Ik denk dat er toch een stukje spanning bij kwam kijken uiteindelijk", blikt Daphne van Domselaar terug voor de camera's van de NOS. "Dat zag je aan iedereen. Je hebt tien andere mensen om je heen nodig om goed te kunnen spelen. Als het allemaal niet loopt, heb ik er helaas ook wat last van."

De doelvrouw zag dat het in de tweede helft wel wat beter liep. "Uiteindelijk hebben we het om kunnen zetten en hebben we de tweede helft wel met veel lef kunnen spelen en goed positiespel laten zien. Ikzelf heb ook beter gespeeld. We weten dat we het kunnen, dus met dat gevoel gaan we richting woensdag", doelt ze op de wedstrijd tegen Duitsland.

Daarin gaat Oranje vol voor het ticket voor de Spelen. "We kwamen hier met een doel en dat hebben we nog steeds. We kunnen nog steeds het ticket halen. Daar zijn we heel blij om, dat het nog steeds kan."

Lees meer:
0 reacties