Danique Ypema: "Hij wil er gewoon niet in, dat is echt zuur"

Danique Ypema in actie namens Feyenoord
Danique Ypema in actie namens Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord speelde vrijdag met 0-0 gelijk tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers hebben daardoor het eerste punt van het seizoen binnen, al had er misschien ook wel meer in gezeten.

"We hebben wat kansjes gehad, ook een aantal grotere kansen. Hij wil er gewoon niet in. Dat is echt zuur", zegt verdedigster Danique Ypema bij Feyenoord TV. "Verdedigend stonden we wel goed, dan houd je ook de nul. We hebben weinig weggegeven. Dan laten we het zelf na om te scoren, dat is jammer."

Waar dat aan ligt? Ypema weet het niet. "Ik heb echt geen idee. We willen allemaal scoren, we doen allemaal ons best om die bal erin te schieten. Op de een of andere manier is het ons nog niet of te weinig gelukt", aldus de verdedigster, die ook wel positieve dingen zag bij Feyenoord. "Ik denk dat we bij vlagen ook wel goed spel spelen. We creëeren de kansen die er dan in zouden kunnen gaan. Als je die erin schiet, dan mag je denk ik tevredener zijn dan nu."

"Ik denk dat we nog meer kansen kunnen creëeren, met de speelsters die we hebben en met het veldspel wat we bij vlagen laten zien. Daar moeten we vertrouwen uit putten. We gaan met volle moed richting Telstar", besluit Ypema.

Lees meer:
0 reacties