Daniëlle van de Donk doet boekje open over toekomstige bruiloft

Daniëlle van de Donk en Ellie Carpenter zijn inmiddels een halfjaar verloofd. De twee hebben een wedding planner in de arm genomen om hun bruiloft, die volgend jaar gaat plaatsvinden, te organiseren.

Dat onthult Van de Donk in de podcast Friendlies met Sam Mewis. "Wij hebben een wedding planner, want het is voor ons gewoon te gek om iets te organiseren. We zijn recent gaan kijken naar twee trouwlocaties in de buurt van Zuid-Frankrijk. Ze waren allebei mooi. Ik weet niet hoe we gaan kiezen", lacht de Oranje-international.

Ze heeft er wel zin in. "Het is volgend jaar in de zomer, dus we hebben nog even." Mewis vraagt Van de Donk vervolgens hoe het is om met je partner bij dezelfde club te spelen. "Je bent wat directer. Maar voor de rest gaat het heel goed. Het is fijn om samen te zijn. Het is het beste ooit, want we hebben ook een huis in Lyon gekocht. Het is leuk, het voelt echt alsof dit mijn thuis is. En alles waar ik van hou is hier. Het is geweldig. Ik geniet ervan, ik hoop dat zij er ook van geniet dat ze met mij in hetzelfde team speelt", zegt de Brabantse met een glimlach.

Lees meer:
0 reacties