Coombs miste belletje van Wiegman: "Dacht: wat voor zwendel is dit?"

Laura Coombs kreeg afgelopen interlandperiode een uitnodiging voor de Engelse Lionesses. Dat had echter wel wat voeten in de aarde: de middenveldster van Manchester City miste namelijk het belletje van bondscoach Sarina Wiegman.

"Toen ik op weg was naar de training, kreeg ik opeens een oproep op WhatsApp", blikt de 32-jarige Coombs, die sinds 2015 niet meer werd opgeroepen voor Engeland, terug bij BBC Sport . "Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ga niet in op telefoonnummers die ik niet ken. Ik dacht: ‘wat voor zwendel is dit? Ik neem niet op'." Uiteindelijk bleek het dus een belletje van bondscoach Wiegman te zijn. "Een tijdje erna stuurde ze (Wiegman, red.) een bericht: ‘Hallo, dit is Sarina van de Engelse voetbalbond'. Ik zat toen in een ijsbad met Bunny Shaw (een ploeggenoot bij Manchester City, red.). De bondscoach belde me vrijwel meteen opnieuw en overtuigde me om bij het team te komen. Dat was heel fijn", aldus Coombs, die met Engeland in actie kwam op de Arnold Clark Cup.

When you're getting called by England and accidentally ignore Sarina Wiegman's call 😅 #BBCFootball #WSL #Lionesses pic.twitter.com/C9MC28l6P1 — BBC Sport (@BBCSport) March 25, 2023

Lees meer: