Coolen zag beste maatjes vertrekken: "Echt moeilijk mee gehad"

Nadia Coolen vertrekt na twaalf jaar bij PSV. In twaalf seizoenen sloot de Limburgse veel vriendschappen. Afgelopen zomer zag ze haar beste maatjes, Jeslynn Kuijpers en Julie Biesmans, vertrekken uit Eindhoven

Dat was lastig voor Coolen. "Het zijn zeker weten vrienden voor het leven. Dat is in het begin heel lastig geweest. Ik heb het daar de eerste drie, vier weken wel echt moeilijk mee gehad", is de 29-jarige vleugelspeelster eerlijk in gesprek met PSV TV. "Ze waren en zijn gewoon echt goede vriendinnen van me. Alleen, het hoort bij topsport."

"Gelukkig hebben ze me nooit in de steek gelaten. We hebben nog altijd contact, we spreken nog zeker maandelijks af. In die zin ben ik heel erg dankbaar dat het nog steeds m'n vrienden zijn. En hier moet je door", doelt Coolen op PSV. "Je weet dat het erbij hoort. Ik ben daarin heel goed opgevangen door de groep. Nu merk ik dat je gelukkig ook nog andere vrienden kan maken, waar je het heel goed mee kan vinden. Dat verzacht de pijn wel een beetje", sluit Coolen af met een glimlach.

Lees meer:
0 reacties