Coolen pakte één prijs met PSV: "Je hoopt dat je er meer pakt"

Nadia Coolen won in 2021 de TOTO KNVB Beker met PSV. Die prijs is de enige die ze in twaalf jaar PSV wist te pakken. En daar baalt de Limburgse van.

De 29-jarige Coolen tekende in 2012 bij PSV, toen nog PSV/FC Eindhoven. "Wat mijn verwachting was? Ik had heel erg gehoopt dat vanaf het begin naar waar het nu is, dat het heel erg zou groeien. Dat is eigenlijk wel allemaal gebeurd. Ik had gehoopt dat het steeds groter ging worden, dat het uiteindelijk PSV zou worden."

"Dat was mijn grootste hoop. Dat is ook gebeurd. Dan is het elk jaar kijken waar het belandt. Achteraf had ik gehoopt dat we meer prijzen hadden gepakt. Dat is wel een tegenvaller", zo geeft Coolen toe in gesprek met PSV TV. De bekerwinst in 2021 is de enige prijs in twaalf PSV-jaren voor Coolen. "Dat zie ik als iets fantastisch, maar het doet ook wel een beetje pijn. Het is sowieso iets fantastisch, die dag vergeet je nooit meer. Je hebt een prijs gewonnen, dat neemt niemand meer van je af."

"Over 20 jaar heb je nog steeds die prijs gewonnen. Alleen je hoopt natuurlijk dat je meer prijzen pakt bij PSV", geeft de verdedigster toe. "Het is een topclub, je maakt elk jaar kans op drie prijzen. Dan hoop je dat je er uiteindelijk meer wint. Dat is helaas niet gebeurd. Maar ik denk wel dat er een hele mooie toekomst voor PSV in het verschiet ligt. Ik heb er vertrouwen in dat deze club verder gaat bouwen en dat de prijzen gaan komen", zo heeft Coolen vertrouwen.

Lees meer:
0 reacties