Coolen houdt toekomst open: "Voor mijn gevoel wil ik nog door"

Nadia Coolen vertrekt na twaalf jaar bij PSV. De 29-jarige verdedigster weet nog niet waar ze haar carrière gaat vervolgen. Dat vertelt de Limburgse in een afscheidsinterview met PSV TV.

"Ik weet nog niet wat ik hierna ga doen. Dat vind ik lastig, om te kijken wat ik hierna wil. Ik heb voor mezelf ook een beetje afgesproken dat ik eerst hier nog wil genieten, dat ik de laatste periode hier volledig wil focussen", zo geeft Coolen aan. "Maar ook gewoon van alles wil genieten. Als ik dan teveel bezig ben met andere dingen, dan ben ik bang dat ik hier ook dingen mis."

"En ik heb na deze periode ook nog genoeg tijd om daarover na te denken en keuzes te maken. Voor nu is het voor mij nog helemaal open", vertelt de verdedigster. Of stoppen een optie is? "Dat heb ik nu niet in mijn systeem. Voor mijn gevoel wil ik wel nog door met voetballen. Maar dan moet er wel het juiste op mijn pad komen. Het moet kloppen voor mij. Dat is iets waar ik naartoe ga kijken en kijken waar ik me het beste bij voel", aldus Coolen.

Lees meer:
0 reacties