Coolen gaat voor twaalf seizoenen bij PSV: "Clubcultuur bewaken"

Nadia Coolen in het shirt van PSV
Nadia Coolen in het shirt van PSV Foto: © Orange Pictures

PSV en Nadia Coolen blijven elkaar trouw. De 27-jarige multi-inzetbare speelster heeft haar aflopende contract met twee seizoenen verlengd.

Daarmee gaat Coolen voor twaalf seizoenen in het shirt van de Eindhovense club. De verdedigster speelt sinds de oprichting van PSV Vrouwen voor de ploeg en kwam tot dusver tot 198 wedstrijden voor de vrouwentak.

"Het maakt mij echt trots dat ik bijteken en sinds de start onderdeel mag uitmaken van PSV. We hebben veel stappen gezet en blijven dat ook doen. Het is aan mij om de clubcultuur van PSV te bewaken en ook over te dragen naar een nieuwe generatie vol jonge speelsters", reageert Coolen op de website van PSV.

De Eindhovense club is voor haar als thuis, zo geeft ze aan. "De dag start ik hier s ’ochtends met een training. Ik kan overal een praatje maken, koffie drinken en aan de slag. Ik voel me hier goed en gewaardeerd. Daarnaast kan ik buiten het veld bij jongeren en ouderen het PSV-gevoel overbrengen via de projecten die ik bij PSV Foundation mag doen."

Lees meer:
0 reacties