Chasity Grant zelfkritisch: "In het begin vond ik het matig"

Chasity Grant
Chasity Grant Foto: © BSR Agency

Ajax speelt maandagmiddag de bekerfinale tegen Fortuna Sittard. De Amsterdammers reizen met vertrouwen af richting Tilburg, waar de strijd zal plaatsvinden.

Dat geeft Chasity Grant aan voor de camera's met Ajax TV. "We hebben het dit seizoen heel goed gedaan als team en dit is een hele mooie prijs. Voorafgaand aan het seizoen hebben we al gezegd dat we die willen pakken en daar gaan we voor", zegt de aanvalster.

De 23-jarige Grant won in 2022 al eens de TOTO KNVB Beker met Ajax. "Dat was echt superspannend, dat weet ik nog. Het was echt een hele leuke wedstrijd. Uiteindelijk superveel vreugde na de wedstrijd natuurlijk", blikt ze daarop terug. Maandag is Fortuna de tegenstander. "We weten dat Fortuna een goede ploeg heeft. De laatste weken doen ze het supergoed."

"Voor ons is dat alleen maar leuk, want dan wordt het een mooie wedstrijd. Dat is alleen maar motivatie voor ons", aldus Grant, die ook nog even terugblikt op haar seizoen: "Ik ben best wel tevreden over mijn eigen spel. In het begin van het seizoen vond ik het matig, maar ik denk dat er een stijgende lijn in heeft gezeten. Ook richting de Champions League. Ik ben blij dat we zo veel wedstrijden hebben mogen spelen, want dan ontwikkel je je beter."

Lees meer:
0 reacties