Chasity Grant opgeroepen voor Oranje: "Ik herkende het nummer niet"

Chasity Grant
Chasity Grant Foto: © BSR Agency

Chasity Grant mocht zich afgelopen week melden bij de OranjeLeeuwinnen. De aanvalster van Ajax werd bij de selectie gehaald na het afhaken van Vivianne Miedema en Victoria Pelova. Grant had het niet zien aankomen, zo vertelt ze bij ESPN.

De aanvalster kwam net terug uit Spanje, waar ze verbleef met de Jong OranjeLeeuwinnen. "Het was snel schakelen. Hoe het gesprek ging? Ik werd gebeld door een nummer, maar ik herkende 'm niet. Ik had het ook niet gezien. Toen kreeg ik een appje van Sonja (van Geerenstein, de teammanager van Oranje, red.), of ze me even kon bellen", vertelt Grant.

"Super mooi. Of ik het aan voelde komen? Het was wel een verrassing, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht", is ze eerlijk. "Ik had er niet meer op gerekend. Maar supermooi. Ik ging eigenlijk met mijn broertje lunchen, dus ik zei: 'sorry, het kan niet doorgaan'. Hij was eigenlijk nog blijer dan ik", lacht Grant. "Ik kijk terug op een mooie periode. Jammer van het resultaat, maar het was supermooi om erbij te zijn. Het smaakt absoluut naar meer", besluit de Ajacied.

Lees meer:
0 reacties