Celainy Obispo trots: "Feyenoord voelt als mijn tweede huis"

Celainy Obispo bij Feyenoord
Celainy Obispo bij Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft het contract van Celainy Obispo met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft de geboren Rotterdamse tot medio 2026 aan de club verbonden. Op de officiële clubwebsite laat ze weten erg trots te zijn.

"Feyenoord voelt voor mij als mijn tweede thuis waardoor ik er extra trots op ben dat ik mijn contract met twee jaar heb mogen verlengen," zegt Obispo. "De club betekent ontzettend veel voor mij en ik zie de stappen die we de laatste maanden met het team hebben weten te neerzetten als iets positiefs. Deze mooie ontwikkelingen willen we het nieuwe seizoen uiteraard graag doorzetten. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren."

Ook Manon Melis, Coördinator Vrouwenvoetbal van Feyenoord, is erg content met de verlenging. "Celainy heeft zich het huidige seizoen dermate positief ontwikkeld dat zij een van de sterkhouders van Feyenoord Vrouwen 1 is geworden", zegt zij. "De onverzettelijkheid die ze iedere wedstrijd weer weet uit te stralen is iets wat haar kenmerkt en waar wij heel blij mee zijn. Voor ons is Celainy het gezicht van Feyenoord Vrouwen 1."

Lees meer:
0 reacties