Casparij legt uit: "Marten de Roon vond ik altijd heel leuk"

Kerstin Casparij bij de OranjeLeeuwinnen
Kerstin Casparij bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © Orange Pictures

Kerstin Casparij krijgt bijna wekelijks de lachers op haar hand met haar captions op Instagram. Teksten als "I could definitely give 2 fox about this late victory", na een zege op Leicester City, of "DURing these 90 minutes, we went HAM", na het duel met Durham, mogen inmiddels niet meer ontbreken bij de posts van de wingback.

Het tekent Casparij, die met een glimlach praat over de prestaties van Manchester City dit seizoen. "Vorig seizoen was de vierde plaats een beetje teleurstellend. We hebben alles misgelopen wat we mis konden lopen. Voor dit seizoen hebben we heel erg de mindset van 'we gaan in ieder geval iets winnen", zegt de verdedigster bij ESPN.

"We hebben het team heel erg bij elkaar gehouden, alleen Jill (Roord, red.) die erbij kwam. Dat is geen slechte aanvulling, laten we het daarop houden", lacht Casparij, doelend op de zes competitiedoelpunten die Roord maakte voordat ze geblesseerd raakte. "We wisten dat we konden doorbouwen op wat we hadden gedaan. Dat alles nu zo op z'n plek valt, dat is wel heel mooi."

De Nederlandse scoort dus niet alleen met City, maar ook op haar socials. "Marten (de Roon, red.) vond ik altijd heel leuk, dus ik had altijd zoiets van: 'als mijn Instagram wordt zoals die van Marten, heb ik niks te klagen'. Ik wil 'm niet nadoen. Maar ik vind het wel leuk."

Of Casparij haar captions allemaal zelf verzint? "Ja, grotendeels wel. Voor de wedstrijd heb ik soms al van 'als we winnen, dan is dit wel leuk'. Tegen Leicester, waarbij ik schreef 'for fox sake', viel ook goed in de smaak. Van tevoren had ik die al opgeschreven. Het gaat hartstikke goed. Ik krijg heel veel goede reacties. Het is ook maar een geintje, we moeten het allemaal niet te serieus nemen. Dat is ook hoe ik ben. Ik weet dat ik 'm uiteindelijk ook wel een keertje terug zal krijgen, dat is ook helemaal prima."

Lees meer:
0 reacties