Casparij in aanloop naar kampioensduel: "We rekenen ons niet rijk"

Kerstin Casparij
Kerstin Casparij Foto: © Pro Shots

FC Twente kan vrijdagavond definitief de landstitel prolongeren. De Tukkers nemen het op tegen nummer twee Ajax.

FC Twente won vorige week met 3-0 van PSV, waardoor de ploeg officieus landskampioen is. "We speelden een prima wedstrijd", blikt Kerstin Casparij terug. "Er was veel steun van de supporters en we hebben een goed resultaat neergezet."

De multi-inzetbare speelster ziet dat FC Twente zich in een stijgende lijn aan het ontwikkelen is. "We hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt", zegt ze op de website van de club uit Enschede.

Casparij vervolgt: "De afgelopen weken hebben we onze spelwijze iets aangepast, dit heeft goed uitgepakt in de wedstrijden tegen ADO Den Haag en PSV. Vrijdag kunnen we het seizoen in stijl afmaken met de titel."

Vrijdagavond wacht de ontmoeting met Ajax. "Zolang we de schaal niet in handen hebben, rekenen we ons niet rijk. We zijn realistisch en willen een goede wedstrijd op de mat leggen."

"Daarnaast willen we graag onze ongeslagen reeks in stand houden. Ajax is een sterke ploeg, het zal een leuke wedstrijd worden", verwacht Casparij, die aangeeft dat de ploeg er klaar voor is.

Lees meer:
0 reacties