Caitlin Dijkstra wijst: "Dit duel is ook echt een topper te noemen"

Caitlin Dijkstra aan de bal namens FC Twente
Caitlin Dijkstra aan de bal namens FC Twente Foto: © BSR Agency

Nadat FC Twente afgelopen zondag onderuit ging tegen Ajax, spelen de Tukkers komende zondag wederom een topper. In Enschede komt PSV, de nummer drie van de Azerion Vrouwen Eredivisie, op bezoek.

"We domineerden de wedstrijd, vooral in de eerste helft. Maar Ajax was efficiënter. Ze creëerden vijf kansen en scoorden er drie. Dan zie je ook echt dat Ajax een goed team heeft, ze hebben het goed afgestraft", blikt Caitlin Dijkstra op de clubwebsite nog even terug op de nederlaag tegen Ajax.

Komende zondag staat de wedstrijd tegen PSV op de planning. "PSV is echt vooruit gegaan dit seizoen", merkt de verdedigster op. "Ze hebben een goed elftal en willen graag voetballend de oplossing zoeken, dat laten ze ook iedere week zien. Ze doen op deze manier echt mee in de top van de competitie, dat is super mooi voor PSV maar ook voor de competitie."

"Afgelopen weekend speelden we een topper, maar komend weekend is het duel tegen PSV ook echt een topper te noemen", vindt ze. FC Twente heeft momenteel zes punten voorsprong op Ajax. "Dus na de nederlaag tegen Ajax afgelopen weekend is er nog niks aan de hand. Wij moeten als team en FC Twente ervoor zorgen dat we die voorsprong in eigen hand houden."

Dijkstra sluit af: "Dat is de visie en missie van de aankomende wedstrijden. Doorgaan waar we mee bezig zijn en met z’n allen er alles aan doen om elke wedstrijd te winnen."

Lees meer:
0 reacties