Brummel aan de slag bij Excelsior: "Beste van twee werelden"

Marije Brummel in actie namens de OranjeLeeuwinnen (2007)
Marije Brummel in actie namens de OranjeLeeuwinnen (2007) Foto: © Pro Shots

Voormalig international Marije Brummel heeft een contract getekend bij Excelsior. De 39-jarige oud-speelster wordt hoofdtrainer van Jong Excelsior en zal daarnaast Mathijs Kreugel gaan assisteren bij de hoofdmacht.

De 39-jarige Brummel was als speelster onder meer actief voor Saestum, FC Twente, PSV/FC Eindhoven en Sandviken. Daarnaast kwam ze 29 keer in actie voor de OranjeLeeuwinnen. Brummel was de afgelopen jaren actief als coach in Noorwegen. Daarna was ze onder meer werkzaam bij PSV als assistent en als analist bij Oranje.

Nu gaat Brummel dus aan de slag bij Excelsior. "Ik had meteen een goed gevoel na de gesprekken met Nicole Deurholt en Mathijs Kreugel", vertelt de oud-voetbalster op de clubwebsite. "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. De combinatie van assistent bij het eerste elftal en hoofdtrainer bij Jong Excelsior, biedt mij eigenlijk het beste van twee werelden."

"Ook de cultuur van Excelsior spreekt mij aan. Het is een familiaire club waar je veel in contact kunt zijn met collega’s en andere mensen binnen de organisatie. Excelsior geeft mensen bovendien echt de kans om zich te ontwikkelen. Daarom is dit voor mij de juiste keuze", denkt Brummel.

Lees meer:
0 reacties