Welkom op onze nieuwe website!

Bruinenberg vertrekt bij PEC Zwolle: ''Het is ontzettend jammer''

Dominique bruinenberg pec 6075616a2fe30
Dominique bruinenberg pec 6075616a2fe30 Foto: © Pro Shots

Dominique Bruinenberg gaat PEC Zwolle na het seizoen verlaten. De aanvalster gaat nog een poging wagen om ergens fulltime-prof te worden. Bij welke club dit gaat zijn is nog niet bekend.

"Het is ontzettend jammer dat ik PEC Zwolle Vrouwen ga verlaten. Het team beschikt over veel talent waar veel potentie in zit, dus wat dat betreft maak ik mij geen zorgen over de toekomst van deze selectie. Ik denk dat als men door kan bouwen aan dit team, er nog hele mooie dingen staan te gebeuren hier", aldus Bruinenberg op de website van PEC Zwolle.

"Zelf heb ik nog altijd de drive om fulltime profvoetbalster te zijn, in binnen- of buitenland", vervolgt ze. "De komende periode zal ik mij over mijn toekomst gaan buigen, maar eerst wil ik samen met het team dit seizoen goed afsluiten met als einddoel de vijfde plaats in de competitie."

Bruinenberg vindt het jammer dat ze geen afscheid heeft kunnen nemen van het publiek in Zwolle. "Ik wist dat hier de voorbije jaren veel belangstelling was vanuit de achterban. Ik herinner me nog de bekerfinale tegen Ajax vlak voor mijn komst. Ik weet zeker dat de supporters dit seizoen meer kleur aan alles hadden kunnen geven, maar helaas mocht dat niet zo zijn. Hopelijk is er volgend seizoen weer publiek bij. Ik wens het team heel veel succes het komende jaar en wie weet komen we elkaar nog een keer tegen.’’

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Eredivisie Women
FC Twente W -
-
SC Heerenveen W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PSV W -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PEC Zwolle W -
-
Ajax W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord W -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Eredivisie Women
SC Heerenveen W -
-
ADO Den Haag W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle W 7 5 13
2 Feyenoord W 6 4 11
3 FC Twente W 6 11 10
4 Ajax W 6 8 10
5 PSV W 6 5 10
Bekijk de hele stand