Bruinenberg kritisch: "Het niveau daarvan moet echt omhoog"

Dominique Bruinenberg is kritisch op het niveau van de samenvattingen van de Azerion Vrouwen Eredivisie. Dat laat de aanvoerster van Telstar weten via Twitter.

"Super voor het vrouwenvoetbal dat onze wedstrijden in samenvatting te zien zijn maar het niveau daarvan moet echt omhoog", reageert Bruinenberg op een bericht van de Eredivisie met daarin de samenvattingen. "Belangrijke momenten worden weggelaten en het commentaar is regelmatig onjuist." "Heel belangrijk om dit beter neer te zetten als we willen professionaliseren", is de captain van de Witte Leeuwinnen duidelijk. Bruinenberg speelde vrijdag met Telstar tegen Excelsior. De ploeg uit Velsen-Zuid kwam als winnaar uit de bus: 2-1.

Super voor het vrouwenvoetbal dat onze wedstrijden in samenvatting te zien zijn maar het niveau daarvan moet echt omhoog. Belangrijke momenten worden weggelaten en het commentaar is regelmatig onjuist. Heel belangrijk om dit beter neer te zetten als we willen professionaliseren — DominiqueBruinenberg (@DoBruinenberg) January 21, 2023

Lees meer: