Bruinenberg jaar langer bij Oostenrijkse topclub: "Juiste plek"

Dominique Bruinenberg, hier nog als captain van Telstar
Dominique Bruinenberg, hier nog als captain van Telstar Foto: © Orange Pictures

Dominique Bruinenberg is ook komend seizoen speelster van Austria Wien. De 31-jarige Bruinenberg heeft haar contract bij de Oostenrijkse topclub met één jaar verlengd.

Bruinenberg verruilde Telstar in de zomer van 2023 voor Austria Wien. Ze werd meteen een vaste kracht. Dit seizoen speelde de middenveldster zestien van de achttien competitiewedstrijden en alle vijf de bekerduels. Daarin scoorde Bruinenberg vijf goals en gaf ze acht assists. 

"Ik voel me erg op mijn gemak in Oostenrijk en ben hier op de juiste plek om mezelf zowel sportief als persoonlijk te ontwikkelen", geeft de Nederlandse aan op de website van de Oostenrijkse club. "Het afgelopen seizoen was erg spannend, ik heb persoonlijk veel geleerd en we hebben samen laten zien dat we samen veel kunnen bereiken."

Lisa Makas, sportief directeur van Austria Wien, is lovend over Bruinenberg. "Dominique heeft afgelopen seizoen haar klasse op het veld laten zien en we zijn erg blij dat ze heeft besloten nog een jaar in Oostenrijk te blijven. Met haar positieve en rustige karakter draagt ​​ze ook buiten het veld haar steentje bij aan de ontwikkeling van het team en de jonge spelers."

Lees meer:
0 reacties