BREAKING | Van der Most maakt transfer: "Een grote uitdaging"

Liza van der Most tekent bij FC Utrecht
Liza van der Most tekent bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

Liza van der Most vervolgt haar carrière bij FC Utrecht. De verdedigster, die de afgelopen elf jaar bij Ajax speelde, tekent in de Domstad voor twee jaar.

Dinsdag kondigde Van der Most haar vertrek bij Ajax aan. "Ik ben heel blij met deze overstap", laat de 29-jarige verdedigster weten. "Vanaf het moment dat ik hier binnenstapte, voelde ik de warmte en merkte ik dat er een goed plan ligt. Voor mij is het een grote uitdaging daar, met al mijn ervaring, een bijdrage aan te leveren."

"Ik hoop de jonge meiden te kunnen tonen wat ervoor nodig is om op het hoogste niveau te presteren. Komend seizoen moeten we als FC Utrecht laten zien dat we het iedereen lastig kunnen maken en ons team op de kaart zetten", aldus Van der Most. Manager vrouwenvoetbal Marlou Peeters is trots op de komst van Van der Most.

"We zijn er enorm trots op dat Liza het shirt van FC Utrecht aantrekt. Na een lange periode van blessureleed zal ze bij de start van de voorbereiding fit zijn en bij de groep aansluiten. Zowel binnen als buiten de lijnen is Liza, met alle ervaring die ze met zich meeneemt, een versterking voor ons team", besluit Peeters.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand