BREAKING | Van de Donk maakt rentree in basis in uitzwaaiduel

Danielle van de Donk
Danielle van de Donk Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen zaterdagavond de laatste wedstrijd op Nederlandse bodem, voor de ploeg naar het EK in Engeland vertrekt. Bondscoach Mark Parsons heeft zojuist zijn opstelling voor het treffen met Finland bekendgemaakt.

Parsons kiest onder de lat, net zoals in de afgelopen wedstrijden, voor Sari van Veenendaal. De verdediging wordt gevormd door Lynn Wilms, Stefanie van der Gragt, Aniek Nouwen en Dominique Janssen.

Op het middenveld is er een basisplaats voor Daniëlle van de Donk. De middenveldster vervangt Victoria Pelova maakt daarmee haar rentree in de basisopstelling van Oranje. Op het middenveld heeft Van de Donk gezelschap van Jackie Groenen en Sherida Spitse.

Voorin moeten Jill Roord, Vivianne Miedema en Lieke Martens voor doelpunten gaan zorgen tegen Finland. Het treffen in De Grolsch Veste begint zaterdagavond om 18:00 uur.

Opstelling OranjeLeeuwinnen: Van Veenendaal, Wilms, Van der Gragt, Nouwen, Janssen, Groenen, Van de Donk, Spitse, Roord, Miedema, Martens

Opstelling Finland: Korpela, Koivisto, Pikkujämsä, Westerlynd, Hyyrynen, Öling, Alanen, Summanen, Engman, Franssi, Sällström

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand