BREAKING | Transfervrije Lineth Beerensteyn keert terug in Bundesliga

Lineth Beerensteyn
Lineth Beerensteyn Foto: © BSR Agency

Lineth Beerensteyn vervolgt haar carrière in Duitsland. De 27-jarige aanvalster heeft een contract getekend bij VfL Wolfsburg. Daarmee keert Beerensteyn terug in de Bundesliga, waar ze eerder voor Bayern München speelde.

Beerensteyn, die transfervrij overkomt van Juventus, heeft bij VfL Wolfsburg een contract tot 2026 getekend. Ze zal gaan spelen met rugnummer 9. "Ik ben erg blij om naar deze geweldige club te verhuizen. De club heeft een geweldige geschiedenis en een groot potentieel om titels te winnen", reageert de OranjeLeeuwin op de website van haar nieuwe club.

"Ik vind de speelstijl van VfL erg leuk en ik denk dat ik mij hier als speelster nog verder kan ontwikkelen", aldus Beerensteyn. Ze besluit: "Ik hoop dat ik een belangrijke rol kan spelen in het team en ons kan helpen meer titels te winnen. Ik kan niet wachten om aan deze nieuwe reis te beginnen."

Bij VfL Wolfsburg komt Beerensteyn meerdere landgenoten tegen. Zo spelen Fenna Kalma en Lynn Wilms voor Die Wölfinnen. Deze zomer maakt ook Caitlin Dijkstra de overstap naar de Duitse topclub. Dominique Janssen vertrekt juist uit Wolfsburg.

Lees meer:
0 reacties