BREAKING | Streep door wedstrijd tussen OranjeLeeuwinnen en Zambia

De OranjeLeeuwinnen vieren de winnende goal van Esmee Brugts
De OranjeLeeuwinnen vieren de winnende goal van Esmee Brugts Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen aanstaande donderdag niet tegen Zambia. Ondanks vele inspanningen van de Nederlandse en Zambiaanse bonden en betrokken politieke instanties, is het helaas niet gelukt om Zambia naar Nederland te laten komen voor de wedstrijd die op 6 oktober gepland stond, in het stadion van NAC Breda.

Direct na de kwalificatie voor het WK op dinsdag 6 september is gekeken naar de invulling van de interlandperiode in oktober. Hierbij is gekeken naar beschikbaarheid, niveau en speelstijl van mogelijke tegenstanders, waarna Zambia is gecontacteerd.

Helaas bleek vorige week dat de visaprocedure langer in beslag nam dan aanvankelijk gedacht. Ondanks inspanningen van de KNVB, de Zambiaanse bond en betrokken Ministeries werd vandaag duidelijk dat het niet mogelijk is voor het Zambiaanse team om tijdig naar Nederland te reizen.

In de tussentijd heeft de KNVB gezocht naar een vervangende tegenstander, maar helaas is die op deze korte termijn niet gevonden. Fans die een kaartje voor de wedstrijd hebben gekocht krijgen persoonlijk bericht met informatie over de restitutie van hun ticket.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand