BREAKING | Snoeijs verlengt bij Everton: "Kan nog zoveel geven"

Katja Snoeijs verlengt haar contract bij Everton
Katja Snoeijs verlengt haar contract bij Everton Foto: © Everton

Katja Snoeijs blijft voorlopig speelster van Everton. De Nederlandse spits heeft haar aflopende contract verlengd en ligt nu tot de zomer van 2026 vast bij de Toffees.

De 27-jarige Snoeijs speelt sinds de zomer van 2022 voor Everton en was sindsdien een vaste waarde. In haar eerste seizoen werd ze direct topscorer en dit jaar was Snoeijs gedeeld topscorer bij Everton. "Het is altijd fijn om duidelijkheid te krijgen over je volgende stap in je carrière en daar ben ik heel blij mee", reageert de OranjeLeeuwin op de clubkanalen.

"Ik ben hier nu twee seizoenen, maar ik heb het gevoel dat ik nog zoveel kan geven aan het team en de club. Als speelster wil je altijd meer. Hoe we het seizoen hebben afgesloten, en ook mijn eigen prestaties, geeft ons vertrouwen om door te bouwen richting volend seizoen", zegt Snoeijs.

Coach Brian Sorensen is vol lof over de Amsterdamse aanvalster. "Katja is een geweldig persoon om mee te werken. Ze is een geweldige teamgenoot en je kunt er altijd op rekenen dat ze zich maximaal inzet. Ze is een uitstekende voetbalster. Ik weet dat Katja meer doelpunten wil maken en ik weet zeker dat dat zal gebeuren als wij als team beter worden", aldus de Deense coach.

Lees meer:
0 reacties