BREAKING | Oranje begint met verrassende namen aan duel met Finland

De OranjeLeeuwinnen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Finland
De OranjeLeeuwinnen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Finland Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen komen dinsdagavond wederom in actie. Na afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Finland te hebben gespeeld, wacht dinsdag de return in Tampere. De aftrap is om 18:00 uur (Nederlandse tijd) en bondscoach Andries Jonker heeft zojuist zijn opstelling bekendgemaakt.

Daphne van Domselaar keert dinsdag terug onder de lat bij Oranje. De doelvrouw ontbrak de afgelopen wedstrijden vanwege een blessure aan haar heup. Daarnaast zijn er basisplaatsen voor Renate Jansen, Lynn Wilms en Chasity Grant. Lieke Martens heeft uiteraard een basisplaats in haar allerlaatste wedstrijd ooit voor de Leeuwinnen.

Esmee Brugts en Damaris Egurrola ontbreken dinsdag bij Oranje. Eerstgenoemde is ziek, terwijl Egurrola afgelopen weekend het kamp moest verlaten vanwege een blessure.

Het treffen tussen Finland en de OranjeLeeuwinnen is dinsdag te zien op NPO 1 en de website van de Nederlandse omroep. De uitzending begint om 17:45 uur, het eerste fluitsignaal klinkt om 18:00 uur.

Opstelling OranjeLeeuwinnen: Van Domselaar, Jansen, Janssen, Spitse, Wilms, Grant, Groenen, Van de Donk, Pelova, Martens, Beerensteyn

Lees meer:
0 reacties