BREAKING | Miedema scoort honderdste doelpunt voor Arsenal

Vivianne miedema goal arsenal 613a4f4a098f0
Vivianne miedema goal arsenal 613a4f4a098f0 Foto: © Pro Shots

Vivianne Miedema heeft donderdagavond een bijzondere mijlpaal in het shirt van Arsenal bereikt. De spits scoorde tegen Slavia Praag haar honderdste doelpunt voor de Engelse club.

Miedema tekende in de 60e minuut voor haar eerste doelpunt van de avond en in de twaalf minuten die volgden, was het opnieuw twee keer raak. Daarmee tekende de Nederlandse aanvalster voor haar honderdste Arsenal-goal. Daar had Miedema 110 wedstrijden in het shirt van de Londense club voor nodig.

Kim Little bepaalde de eindstand tegen Slavia Praag uiteindelijk op 4-0, waardoor Arsenal de groepsfase van de UEFA Women's Champions League heeft bereikt. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een 3-0 zege voor Arsenal. Ook daarin kwam Miedema tot scoren.