BREAKING | Jonker voert wijzigingen door voor duel met Noorwegen

Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Duitsland
Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Duitsland Foto: © Pro Shots

Dinsdagavond staat voor de OranjeLeeuwinnen de tweede EK-kwalificatiewedstrijd op het programma. In Breda is Noorwegen de tegenstander. De aftrap is om 20:45 uur en bondscoach Andries Jonker heeft zojuist zijn opstelling bekendgemaakt.

Na de 2-0 nederlaag tegen Italië zal Oranje zich willen revancheren. Jonker voert daarvoor enkele wijzigingen door. Lize Kop behoudt haar plek onder de lat, met voor haar Kerstin Casparij, Caitlin Dijkstra, Sherida Spitse en Dominique Janssen.

Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Victoria Pelova, Daniëlle van de Donk en Damaris Egurrola. Voorin kiest Jonker voor Romée Leuchter, Lineth Beerensteyn en Esmee Brugts. De aftrap in het Rat Verlegh Stadion in Breda is dinsdag om 20:45 uur. Het duel is live te zien op NPO 3.

Opstelling OranjeLeeuwinnen: Kop, Casparij, Dijkstra, Spitse, Janssen, Pelova, Van de Donk, Egurrola, Beerensteyn, Leuchter, Brugts

Opstelling Noorwegen: Fiskerstrand, T. Hansen, Harviken, Bergsvand, Bjelde, Sævik, Engen, Naalsund, Reiten, Haug, Ildhusøy

Lees meer:
0 reacties