BREAKING | Fortuna Sittard presenteert opvolger van Roger Reijners

Glenda van Lieshout bij Fortuna Sittard
Glenda van Lieshout bij Fortuna Sittard Foto: © Fortuna Media

Fortuna Sittard heeft in Glenda van Lieshout de nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 29-jarige coach wordt in Limburg de opvolger van Roger Reijners. De afgelopen twee jaar was Van Lieshout zijn assistent.

Van Lieshout was eerder zelf actief als speelster bij VVV-Venlo, PSV/FC Eindhoven en Achilles'29. In de zomer van 2022 ging ze aan de slag als assistent-trainer bij Fortuna Sittard en nu schuift ze dus door naar de rol van hoofdtrainer. Van Lieshout is blij met het vertrouwen: "Toen ik twee jaar geleden bij de club kwam hebben we een traject uitgestippeld. Dat dit nu een vervolg krijgt is voor mij een prachtige stap en toont vertrouwen vanuit de club", zegt ze op de clubwebsite.

"De afgelopen twee jaar heb ik met plezier bij de club gewerkt, ik kijk ernaar uit om daar een vervolg aan te geven en deze uitdaging aan te gaan", aldus Van Lieshout, die in februari vorig jaar al eens de taken van Reijners overnam. Bo Breukers, manager vrouwenvoetbal, is blij dat Van Lieshout aan de club verbonden blijft. "We zijn 2 jaar geleden samen een traject aangegaan tot het hoofdtrainerschap van Glenda. Een traject met het starten als assistent en het volgen van haar VC4 opleiding, welke nu is afgerond. Heel mooi om nu dan ook samen de volgende stap te kunnen zetten. We hebben er enorm veel vertrouwen in."

Lees meer:
0 reacties