BREAKING | Feyenoord trekt Nederlandse goalie aan: "Nu compleet"

Roos van Eijk
Roos van Eijk Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft Roos van Eijk aangetrokken. De Nederlandse doelvrouw komt over van AC Milan, waar ze de afgelopen seizoenen voornamelijk in de jeugd speelde.

In De Kuip heeft de 18-jarige Van Eijk een contract tot medio 2025 getekend, met een optie voor nog een jaar. De jonge keepster speelde eerder voor VV Alkmaar en maakte in de zomer van 2022 de stap naar AC Milan. Na twee jaar keert Van Eijk weer terug naar Nederland. "Na twee prachtige jaren bij AC Milan te hebben gehad ben ik blij dat ik mijn carrière bij Feyenoord een vervolg kan geven", reageert ze op haar overstap.

"De ervaringen die ik in Italië heb opgedaan neem ik mee richting Rotterdam en ik kan niet wachten om bij deze mooie club te beginnen", aldus Van Eijk op de clubwebsite. Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal, is blij met de komst van de Nederlandse jeugdinternational: "Het is mooi dat we een jonge talentvolle keeper aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Met de ervaren Jacintha Weimar en de tevens talentvolle Oliwia Szymczak al in huis is het keepersbestand na de komst van Roos nu compleet."

Lees meer:
0 reacties