BREAKING | Ella Peddemors maakt toptransfer: "Grote en mooie club"

Ella Peddemors tekent bij VfL Wolfsburg
Ella Peddemors tekent bij VfL Wolfsburg Foto: © FlowSports

Ella Peddemors maakt volgende zomer de overstap naar VfL Wolfsburg. De 21-jarige middenveldster tekent een driejarig contract bij de Duitse topclub en wordt komend seizoen verhuurd aan FC Twente.

Peddemors tekende in 2019 haar eerste profcontract in Enschede. De geboren en getogen Enschedese begint deze zomer dus aan haar laatste seizoen bij de regerend landskampioen. "Het is super mooi dat ik de stap kan maken naar Wolfsburg", reageert Peddemors op haar toekomstige overstap. "Ik heb er een goed gevoel bij gekregen, het is een grote en mooie club. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk om nog een jaar bij FC Twente te zijn. Veel wedstrijden spelen, minuten maken en dan daarna de stap maken naar Wolfsburg."

"Ik heb een super tijd gehad hier”, gaat ze verder. "FC Twente is mijn club en het gaat lastig zijn om de club na komend seizoen te verlaten. Maar ik heb er altijd van gedroomd om bij een grote club als Wolfsburg te spelen. Nu ga ik me richten op het volgende seizoen, ik heb er veel zin in." Rene Roord is blij dat Peddemors nog een jaar in Enschede speelt: "Ella gaat grote stappen zetten in haar carrière, vandaar zijn we uiteraard heel blij dat ze komend seizoen nog voor FC Twente speelt. Ze is een belangrijke speelster voor ons met haar dynamiek en scorend vermogen", aldus de technisch manager van de Tukkers.

Lees meer:
0 reacties