BREAKING | Dominique Janssen tekent in Engeland: "Trots moment"

Dominique Janssen met de DFB Pokal
Dominique Janssen met de DFB Pokal Foto: © BSR Agency

Dominique Janssen vervolgt haar carrière bij Manchester United. De 29-jarige verdedigster heeft bij de Red Devils een tweejarig contract getekend, met de optie voor nog een jaar.

Janssen komt over van VfL Wolfsburg, waar ze de afgelopen vijf jaar speelde. In Duitsland werd ze tweemaal landskampioen en won ze maar liefst vijf keer de DFB Pokal. Deze zomer vond de ervaren verdedigster dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. Ze verlengde haar aflopende contract bij Die Wölfinnen niet en keert nu dus terug naar Engeland. Daar speelde ze eerder vier jaar voor Arsenal.

"Ik ben blij dat ik bij zo'n grote club als Manchester United zit. Hier tekenen is echt een trots moment voor mij. Ik kan niet wachten om terug te keren naar de Engelse competitie en nieuwe, winnende momenten te creëren met dit talentvolle team", reageert Janssen op de website van Manchester United. Coach Marc Skinner is blij met de komst van de OranjeLeeuwin: "Dominique is een bewezen winnaar, zowel nationaal als internationaal."

"Haar winnaarsmentaliteit is een belangrijke toevoeging aan ons team. Haar ervaring zal onze hele kleedkamer versterken. We zijn verheugd om Dominique te verwelkomen in onze United-familie", aldus de coach.

Lees meer:
0 reacties