BREAKING: De Pauw vertrekt na dit seizoen als trainer van FC Twente

Robert de Pauw in De Grolsch Veste
Robert de Pauw in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Robert de Pauw vertrekt na dit seizoen bij FC Twente. De trainer kwam afgelopen zomer over van de KNVB en tekende destijds een eenjarig contract. Ook assistent-trainer Carin Bakhuis vertrekt na dit seizoen bij de Tukkers.

Technisch manager René Roord vertelt meer over dit nieuws op de clubsite: "We hebben met elkaar het lopende seizoen geëvalueerd. We zijn tot de conclusie gekomen dat er niet is uitgekomen wat we er gezamenlijk van verwacht hadden. Daarom hebben we besloten het aflopende contract na dit seizoen niet te verlengen."

Ook De Pauw zelf reageert op het nieuws: "We hebben vorig jaar afgesproken dat ik voor een jaar zou tekenen en dat er in de winterstop een evaluatie plaats zou vinden. Tijdens dit gesprek hebben we gekeken of de verwachtingen die we vooraf van elkaar hadden uit zijn gekomen, dit is niet helemaal het geval."

"Daarom is het beter om het bij een seizoen te houden. Voor de tweede seizoenshelft hebben we als ploeg nog diverse ambities en doelstellingen. We strijden mee om de prijzen en willen het seizoen met mooie successen afsluiten", zo besluit De Pauw.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand