BREAKING | ADO ziet tweetal managers vertrekken: "Tijd gekomen"

Het logo van ADO Den Haag in het stadion
Het logo van ADO Den Haag in het stadion Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van twee managers. Annabel Toorenburg (technisch manager) en Karin Punt (manager vrouwenvoetbal) hebben besloten om na deze voetbaljaargang te vertrekken bij de residentieclub, zo meldt de club woensdagavond.

Toorenburg en Punt waren respectievelijk negen en twaalf jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Den Haag. "We hebben onwijs mooie jaren met elkaar gehad", begint Toorenburg haar verhaal. "Vanwege de combinatie met mijn fulltime job bij een andere werkgever en de veranderingen in het huidige vrouwenvoetballandschap kan ik niet meer aan de verwachtingen voldoen die nodig zijn om de werkzaamheden met alle benodigde inzet uit te voeren."

De huidig technisch manager vervolgt: "De mooie momenten die ik de afgelopen negen jaar met alle speelsters, stafleden en collega’s van kantoor heb meegemaakt zal ik nooit vergeten. Daarbij wil ik in het bijzonder Kees Punt, Bart Caminada en Ryan Spencer bedanken voor het voortzetten van het vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag in 2012 en het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven om voor ADO Den Haag te komen werken."

"Ten slotte wil ik de directie succes wensen met het verder integreren van het vrouwenvoetbal binnen de organisatie", sluit Toorenburg af. Punt sluit zich aan bij de woorden van haar collega: "Na twaalf jaar met hart en ziel voor ADO Den Haag te hebben gewerkt, is de tijd gekomen om afscheid te nemen. Ik wens de speelsters, stafleden en organisatie een mooie toekomst toe, waarin verdere professionalisering mogelijk gemaakt gaat worden. Ik zal jullie vanaf de zijlijn blijven aanmoedigen."

Lees meer:
0 reacties