Welkom op onze nieuwe website!

BREAKING | ADO Den Haag slaat slag en verlengt contract Polak

Sjaak Polak is ook komend seizoen trainer van ADO Den Haag. De oefenmeester heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022.

Polak is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de residentieclub. Onder zijn leiding maakt ADO Den Haag indruk. De ploeg plaatste zich voor de kampioenspoule en staat in de halve finale van de TOTO KNVB Beker.

"Ik ben blij en vereerd dat ik mijn contract mag verlengen. Vorig seizoen werd abrupt afgebroken door de Coronacrisis, maar dit seizoen hebben we de draad weer kunnen oppakken", reageert Polak op de website van ADO Den Haag.

"We hebben met deze spelersgroep echt iets moois neergezet, maar we zijn er nog niet. We willen van dit mooie seizoen, een fantastisch seizoen maken en daar ligt onze focus op. Ik ben hier nog niet klaar", aldus de oefenmeester.

De 45-jarige Polak speelde in het verleden voor onder meer Excelsior, FC Twente, ADO Den Haag en Sparta. Daarna ging hij als trainer aan de slag bij SJC. Sinds 2019 staat Polak dus voor de groep van ADO Den Haag.

Voorzitter Kees Punt is enorm blij dat Polak zijn contract heeft verlengd. "Wij zien het feit dat Sjaak zijn contract bij ons wil verlengen, als een blijk van waardering en vertrouwen van hem in de ADO Vrouwen-organisatie, en daar zijn we blij mee."

"Omgekeerd zijn ook wij overtuigd van de kwaliteiten van Sjaak. Hij is een echt “mensen-mens”, met veel humor, werkt optimaal samen met iedereen binnen onze club, maar heeft ook de kwaliteiten die wij graag zien bij een hoofdtrainer van ADO", reageert Punt.

"Hij brengt passie en strijd, geeft de meiden vertrouwen en maakt ze beter. Daarnaast heeft hij van de spelersgroep een echt team weten te maken. Dat zie je allemaal terug op het veld. Zoals gezegd, we zijn blij met deze contractverlenging, en zien uit naar weer een mooi seizoen", besluit de voorzitter.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Eredivisie Women
FC Twente W -
-
SC Heerenveen W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PSV W -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PEC Zwolle W -
-
Ajax W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord W -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Eredivisie Women
SC Heerenveen W -
-
ADO Den Haag W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle W 7 5 13
2 Feyenoord W 6 4 11
3 FC Twente W 6 11 10
4 Ajax W 6 8 10
5 PSV W 6 5 10
Bekijk de hele stand