Welkom op onze nieuwe website!

Blokhuis merkt: ''In het vrouwenvoetbal zijn de verschillen groot''

Leoni Blokhuis richtte negen jaar geleden FlowSports op. Inmiddels staan er verschillende OranjeLeeuwinnen onder contract bij het managementbureau.

"Zelf heb ik nooit gevoetbald, maar ik wist wel dat ik iets in de voetballerij wilde doen. Het viel niet mee om voet tussen de deur te krijgen bij bestaande organisaties, dus ben ik voor mezelf begonnen", blikt Blokhuis terug in Pro Prof Magazine. In 2013 waren Sherida Spitse en Jill Roord de eerste speelsters van FlowSports.

"Sherida had de ambitie om naar het buitenland te gaan. Ik heb haar toen begeleid van FC Twente naar LSK Kvinner FK in Noorwegen. Het was de eerste betaalde transfer in het vrouwenvoetbal in Nederland. Ik zette mezelf daarmee direct op de kaart", merkt Blokhuis op. Sinds 2016 ligt de focus compleet op het vrouwenvoetbal.

De zaakwaarnemer vervolgt: "Met die wereld ben ik meegegroeid. In het vrouwenvoetbal zijn de verschillen heel groot. Sommige speelsters verdienen er een leuk centje bij, anderen kunnen er bijzonder goed van rondkomen. De ambitie is wel altijd hetzelfde; ze doen en laten er alles voor."

De missie van het bureau is het verschil maken, zo geeft Blokhuis aan. "Dat doen we door onze jarenlange expertise in te zetten en oprechte belangstelling te tonen. Zo zijn we altijd aanwezig bij tekenmomenten, ook in de tijd dat onze vliegtickets nog niet werden betaald door de clubs. We zijn er in voor- en tegenspoed en proberen altijd een extra stap te zetten", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
FC Twente V -
-
SC Heerenveen V -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PEC Zwolle V -
-
Ajax V -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord V -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
SC Heerenveen V -
-
ADO Den Haag V -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle V 7 5 13
2 Feyenoord V 6 4 11
3 FC Twente V 6 11 10
4 Ajax V 6 8 10
5 PSV V 6 5 10
Bekijk de hele stand