Welkom op onze nieuwe website!

Blokhuis: ''Hij is in staat Oranje naar nieuwe successen te leiden''

Mark Parsons, de nieuwe bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, gaat samenwerken met managementbureau FlowSports. De samenwerking start per direct.

De 34-jarige Parsons, momenteel nog trainer van Portland Thorns, leerde Leoni Blokhuis, de oprichter van FlowSports, in 2015 kennen. "Toen ik in Nederland was om spelers te scouten. Sinds dat moment zijn zij en haar familie belangrijke vrienden van me geworden", legt hij uit.

Door de jaren heen werd het contact onderhouden. "We deelden een gezamenlijke passie voor het vrouwenvoetbal. Nederland helemaal oranje zien worden gedurende het EK in 2017 in eigen land was een speciaal moment en ik was heel blij voor Leoni en voor haar harde werk en support voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal."

"Leoni en FlowSports staan bekend om hun kennis en hun persoonlijke manier van werken. Bovendien zijn ze uiterst professioneel. Ik ben heel blij dat FlowSports mij deze kans heeft gegeven en ik kijk er naar uit met ze samen te werken in de toekomst", aldus Parsons op de website van FlowSports..

Volgens Blokhuis spraken de twee elkaar geregeld over hun ervaringen in het vrouwenvoetbal en de ontwikkeling van de sport. "Ik was op de hoogte van de uitdagingen die Mark en zijn familie ondervonden om zo ver weg van familie te zijn."

"Toen het Nederlands team een nieuwe bondscoach zocht, heb ik contact gezocht met hem. Mark is een heel ervaren coach in het vrouwenvoetbal en heeft een flinke staat van dienst in zowel Engeland als Amerika", weet Blokhuis.

Ze besluit: "Hij weet hoe het is om met jonge talenten te werken, als ook met bekende en ervaren speelsters. Ik weet zeker dat hij in staat is om de OranjeLeeuwinnen naar nieuwe successen te leiden. En ik weet zeker dat hij dit avontuur met plezier gaat beleven."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
FC Twente V -
-
SC Heerenveen V -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PEC Zwolle V -
-
Ajax V -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord V -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
SC Heerenveen V -
-
ADO Den Haag V -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle V 7 5 13
2 Feyenoord V 6 4 11
3 FC Twente V 6 11 10
4 Ajax V 6 8 10
5 PSV V 6 5 10
Bekijk de hele stand