Bijen: "Niets ten nadele van de Azerion Vrouwen Eredivisie, maar..."

Tom Bijen
Tom Bijen Foto: © BSR Agency

Tom Bijen is momenteel niet alleen speler van FC Rijnvogels, maar ook werkzaam als redacteur bij Southfields. Onder meer het becommentariëren van de Azerion Vrouwen Eredivisie voor ESPN maakt deel uit van zijn takenpakket.

"Ik hoop later ook de mannen te mogen doen", is Bijen eerlijk in de nieuwste aflevering van VIDB Café. "Niks ten nadele van de Azerion Vrouwen Eredivisie, want ik vind het heel leuk, maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn wel mooie volgende stappen. Ik ben nog jong en ga er ook hier vol voor", is de voetballer ambitieus.

Bijen gaat komend seizoen aan de slag bij Rijnsburgse Boys. "Ik denk dat het voor mij persoonlijk een goede stap is. Het is mijn derde seizoen bij FC Rijnvogels, eerder heb ik ook drie jaar in het eerste van Forum Sport gespeeld. Ik heb altijd gezegd: ‘ik heb geen blinde ambitie, maar als er iets komt wat echt op mijn pad ligt, pak ik dat met beide handen aan’. Dat is Rijnsburgse Boys geworden. Dat ze het nu minder doen in de competitie, kan voor mij alleen maar voordelig uitpakken", zegt hij daarover.

Lees meer:
0 reacties