Berkel presenteert met trots nieuwe trainer: Benny Bensaid

Johan van Aalst (manager algemeen), Ron de Rooij (VR2), Ricardo Rens (Voorzitter),Benny Bensaid (VR1), Jaap de Schipper (Vice-voorzitter vrouwen)
Johan van Aalst (manager algemeen), Ron de Rooij (VR2), Ricardo Rens (Voorzitter),Benny Bensaid (VR1), Jaap de Schipper (Vice-voorzitter vrouwen) Foto: © Bella fotografie

Berkel kan met trots melden dat Benny Bensaid de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen is en hiermee dus direct een mooie uitdaging krijgt door met de hoofdmacht te debuteren in de topklasse.

Benny, 46 jaar en woonachtig in Rotterdam, heeft veel ervaring in het trainersvak en was o.a. werkzaam bij de vrouwen van Esto, WVC en RCL en bij de mannen van BVCB en Oudewater. De enthousiaste Benny is een zeer gedreven en passionele trainer die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan en als één van de doelstellingen voor komend seizoen heeft: met plezier nog beter leren voetballen.

Bij vrouwen 2 zwaait Ron de Rooij komend seizoen de scepter. Ron, 47 jaar, getrouwd, twee kinderen en werkzaam als Tendermanager bij Geerdink Aannemersbedrijf BV, heeft zelf gevoetbald bij St Lodewijk, Xerxes, Excelsior R’dam, Leonidas R’dam. Zijn ambitie met VR2 is om met heel veel plezier, hard werken en goed verzorgd voetbal zo hoog mogelijk te eindigen met de ambitie om te promoveren om zo de aansluiting te krijgen met VR1.

"Een goede samenwerking met Benny, trainer VR1, de trainer van VR3 en Cees, trainer van M017-1, is van belang om de dames op ieder haar niveau te laten voetballen en uitgedaagd worden zichzelf te verbeteren. Overleg tussen de trainers/ coaches en speelsters is hierin belangrijk", aldus Ron, die afsluit met: "We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het een mooi seizoen wordt."

De bij Berkel zeer geliefde en bekende Cees Kruys blijft komend seizoen ook een belangrijke rol vervullen binnen de vrouwen en meisjesafdeling want hij gaat aan de slag als trainer/coach van de MO17-1. Cees, 57 en in het dagelijks leven werkzaam bij Plomp Funderingstechnieken, was de afgelopen jaren trainer van VR2 en heeft hiervoor bij Berkel ook het 1e getraind en hiermee vele mooie resultaten geboekt en was ook al eerder trainer van de MO17-1 .

De talenten uit de MO17 nog beter maken, de jeugd daaronder goed in de gaten houden en verder bouwen aan een sterke meisjesjeugd met als doel later meekunnen bij de vrouwen das een mooie uitdaging die aan Cees kan worden overgelaten waarbij de contacten met Ron en Benny er zijn om de voortgang te bespreken. Zo bouwt Berkel dus verder aan een stabiele vrouwen en meisjesafdeling en gaat met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand