Ben jij klaar voor een revolutie in voetbalmode?

Ben jij klaar voor een revolutie in voetbalmode?
Ben jij klaar voor een revolutie in voetbalmode? Foto: © Ilse Schuurmans Fotografie

Dompel je onder in een wereld waar stijl, sport en clubidentiteit samenkomen tijdens deze unieke expositie van voetbalshirts in Het Tuinhuis van Long John’s Pub & Hotel. De expositie begint op vrijdag 21 juni, net op tijd voor de voetbalwedstrijd Nederland tegen Frankrijk, die natuurlijk ook bij Long John’s wordt uitgezonden!

Een schatkamer van voetbalgeschiedenis

Sharon Zoomer lanceert met deze expositie een gloednieuw platform, dat draait om alles wat met voetbalkits te maken heeft. In de afgelopen 20 jaar heeft Sharon een indrukwekkende verzameling van 450 voetbalshirts opgebouwd, waarmee ze een schatkamer van verhalen en herinneringen heeft gecreëerd. Tijdens de expositie in het Tuinhuis worden diverse shirts en upcycled items tentoongesteld, variërend van 1987 tot aan het meest recente seizoen.

Voetbalmode die het traditionele imago doorbreekt

Volgens Sharon hoef je geen diehard voetbalfan te zijn om de shirts te waarderen of te dragen. “Ze bieden een kans om het traditionele imago van voetbalshirts te doorbreken, en zijn perfect voor zowel voetbal- als fashionliefhebbers”, zegt ze. Als voetballiefhebber draait het voor Sharon bovendien ook om de filosofie die de achtergrond en identiteit van een club draagt, zelfs als je niet fysiek aanwezig kunt zijn bij de wedstrijden.

Sharon’s toekomstplannen

Voorlopig wil Sharon de shirts alleen exposeren en verhuren voor bijvoorbeeld fotoshoots voor magazines. “Mijn droom is dat mijn initiatief wereldwijd zichtbaar wordt en dat er een groeiende community komt van mensen die zich comfortabel voelen in het dragen van voetbalshirts buiten de reguliere momenten. Wat mij betreft mist dat nog in het straatbeeld van nu", vertelt Sharon. De komende tijd doet ze dat door zoveel mogelijk content te maken en te delen op haar eigen website en kanalen zoals Instagram en X.

Wees welkom bij de expositie!

Ben je benieuwd of jouw favoriete club tussen de shirts hangt? Of wil je ontdekken hoe je voetbalshirts als mode-item kunt dragen? Ontdek het in Het Tuinhuis van Long John’s Pub & Hotel, waar Sharon een gedeelte van de collectie en upcycled accessoires tentoonstelt. De expositie is gratis toegankelijk!

Openingstijden:
Vrijdag 21 juni van 19:30 uur tot 23:00 uur
Zaterdag 22 juni 11:00 tot 17:00 uur
Zondag 23 juni 11:00 tot 15:00 uur

Lees meer:
0 reacties