Bakker over strijd met koploper: "Hebben geen invloed op Twente"

Suzanne Bakker
Suzanne Bakker Foto: © Pro Shots

Zaterdag staat er voor Ajax een uitwedstrijd tegen PSV op het spel. Voor het team van Suzanne Bakker is het belangrijk om geen enkel punt meer te laten liggen in de komende wedstrijden om op die manier het verschil met koploper FC Twente te verkleinen.

"Het is een compleet team, daarom staan ze nu waar ze staan", begint Bakker over PSV in gesprek met ESPN. Elke wedstrijd is nu belangrijk voor Ajax, gezien het huidige verschil van vijf punten met koploper, FC Twente. "Vijf punten is heel veel in deze competitie, maar we moeten niet opgeven. Vorig jaar stonden we ook achter en zijn we uiteindelijk kampioen geworden", zegt spits Romée Leuchter. "We moeten zorgen dat we alles winnen. En hopen dat Twente punten laat liggen."

Bakker laat zich niet beïnvloeden door de concurrentie en richt zich volledig op het spel van Ajax. "We zijn bezig met ons eigen proces. Wij hebben geen invloed op wat Twente doet. We hebben wel invloed op ons eigen spel, dus daar zijn we mee bezig. Tuurlijk weet je dat er een gat is, maar we kijken niet naar Twente."

Lees meer:
0 reacties