Bakker en Van der Most samen naar FC Utrecht: "Geeft iets extra's"

FC Utrecht trok afgelopen zomer Eshly Bakker, Liza van der Most en Marthe Munsterman aan. Het drietal, goede vriendinnen van elkaar, kwam over van Ajax. Sindsdien carpoolen ze samen naar de Domstad.

Bakker vindt het fijn dat ze samen met haar vriendinnen de stap naar FC Utrecht heeft kunnen maken. "Je gaat naar een nieuwe club. Het is natuurlijk fijn als je daar dan mensen kent. En helemaal als het ook nog je vriendinnen zijn, die daar dan zitten. Dat geeft wel iets extra's natuurlijk", zegt ze bij FC Utrecht TV.

Het was echter geen afgesproken werk: "We hebben niet gezegd 'we gaan samen daarheen' of 'we gaan samen dit doen'. We hebben wel van tevoren tegen elkaar gezegd dat wat we ook gaan doen, welke kant we ook opgaan, we het individueel bepalen."

Ook Van der Most vindt het fijn dat ze niet alleen naar FC Utrecht ging. "Ik wilde sowieso een nieuwe omgeving. Maar achteraf is dat wel heel fijn geweest. Het zijn vriendinnen van mij. Mooier kan niet, als je rond de 30 nog de stap maakt naar een andere club en je mag dat met twee vriendinnen doen. Dat is wel belangrijk", vindt de ervaren verdedigster.

Lees meer:
0 reacties