Bakker: "Doen op dat gebied zeker niet onder voor de ploegen"

Suzanne Bakker
Suzanne Bakker Foto: © BSR Agency

Dinsdagavond kan Ajax zich plaatsen voor de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. De Amsterdammers nemen het in de Johan Cruijff ArenA op tegen AS Roma en bij winst is het ticket voor de volgende ronde sowieso binnen.

"Ik verwacht een heel mooie avond met veel supporters die ons zullen steunen. Daarnaast hoop ik op een memorabele avond natuurlijk", blikt coach Suzanne Bakker bij Ajax TV vooruit op het allesbeslissende duel. Ajax kan dinsdag weer beschikken over Romée Leuchter en Nadine Noordam.

Zij ontbraken afgelopen zaterdag nog in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. "We missen nog wel Soraya Verhoeve, Roos van de Veen en Nikita Tromp", geeft Bakker aan. Ze weet wat er dinsdagavond nodig is. "Als we winnen, dan zijn we er. We spelen elke wedstrijd om te winnen. Je bespreekt de scenario's, want je weet ook dat Roma moet. Zij zullen misschien wel bepaalde ruimtes laten. Dat vergt veel slimheid. Ik denk dat we op tactisch gebied zeker niet onder doen voor de andere topploegen in onze groep."

Lees meer:
0 reacties