AZ verlengt contract van captain: "Bewezen erg belangrijk te zijn"

Desiree van Lunteren in het shirt van AZ
Desiree van Lunteren in het shirt van AZ Foto: © BSR Agency

Desiree van Lunteren blijft bij AZ. De 31-jarige captain heeft haar aflopende contract verlengd en ligt nu tot medio 2025 vast in Alkmaar.

Van Lunteren keerde dit seizoen terug uit haar voetbalpensioen en tekende bij haar oude liefde, AZ. "Ik ben hartikke blij om nog een jaar bij te tekenen", zegt ze op de clubwebsite. "De afgelopen periode heb ik het erg naar mijn zin gehad bij AZ. We hebben een leuke groep en ik merk dat we als team veel progressie hebben gemaakt ten opzichte van de start van het seizoen."

"Voor mij is het erg leuk dat ik onderdeel uitmaak van dit proces en daar ook volgend seizoen nog deel van kan uitmaken", aldus Van Lunteren, die hoopt dat AZ zich blijft ontwikkelen. "Vorig weekend speelden we gelijk tegen FC Twente, maar de eerstvolgende keer hoop je die wedstrijd te winnen. Het zou mooi zijn als we volgend jaar als ploeg stabieler zijn, meer gaan meedoen om de plekken bovenin en wellicht kunnen stunten in de KNVB Beker."

Stefanie van der Gragt, technisch manager bij AZ, is blij met de verlenging van Van Lunteren: "Heel fijn dat Desiree nog een jaar voor AZ wilt voetballen. Het afgelopen seizoen heeft ze bewezen erg belangrijk te zijn voor AZ, zowel op het veld als buiten het veld. Ze neemt veel ervaring met zich mee en past goed in het team. Wij zijn hier als club zeer tevreden over."

Lees meer:
0 reacties