AZ langer door met Liefting: "Als kind was ik al een echte AZ-fan"

Femke Liefting in actie namens AZ
Femke Liefting in actie namens AZ Foto: © BSR Agency

AZ en Femke Liefting gaan langer met elkaar door. De doelvrouw zette donderdagmiddag haar handtekening onder een nieuw contract, dat loopt tot medio 2026.

Liefting speelde de afgelopen jaren voor VV Alkmaar. Deze zomer verhuisde ze mee naar AZ. Daar is de jeugdinternational van Oranje de eerste keuze onder de lat. "Ik ben heel blij en trots dat ik mijn contract bij AZ heb verlengd", reageert Liefting op het digitale thuis van de Alkmaarders.

"Het is een mooie club en als kind was ik al een echte AZ-fan. De visie en het spel dat AZ graag speelt, passen goed bij mij. Ik vind dat we dit jaar als team grote stappen vooruit hebben gezet en dat er nog meer groei in zit. Het is mooi dat ik daar onderdeel van kan zijn", zegt de goalie.

Ze gaat verder: "Het is belangrijk om nog verder te ontwikkelen, zowel als team als op individueel vlak. Op die manier kunnen we volgend seizoen met AZ hoog eindigen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Het is ook mijn ambitie om opgeroepen te worden voor Jong Oranje en het grote Oranje. Ik hoop op weer een goed seizoen", is Liefting ambitieus.

Lees meer:
0 reacties