Arsenal via Aston Villa naar bekerfinale, Van Domselaar geblesseerd

Daphne van Domselaar in het shirt van Aston Villa
Daphne van Domselaar in het shirt van Aston Villa Foto: © BSR Agency

Arsenal krijgt een kans om de Continental League Cup te evenaren. De Gunners wisten woensdagavond de finale te bereiken, door Aston Villa met 4-0 te verslaan.

Bij Villa ontbrak Daphne van Domselaar. Volgens de commentator kampt de Nederlandse doelvrouw, die woensdag 24 kaarsjes mocht uitblazen, met een blessure aan de heup. Victoria Pelova begon bij Arsenal op de bank. Vanaf daar zag ze hoe haar ploeggenoten weinig problemen hadden met de gasten uit Birmingham.

Stina Blackstenius opende al na negen minuten spelen de score en maakte er twee minuten later 2-0 van. Frida Maanum zorgde vervolgens voor de derde Arsenal-goal, waarna Blackstenius er vijf minuten voor rust ook nog 4-0 van maakte. Daar bleef het uiteindelijk bij, waardoor Arsenal simpel de finale wist te bereiken. Pelova viel tien minuten voor tijd in.

Wie het daarin treft, zal donderdagavond bekend worden. Dan staat de andere halve finale tussen Manchester City en Chelsea op het programma. De finale wordt op zondag 31 maart gespeeld in het Molineux Stadium van Wolverhampton Wanderers.

Lees meer:
0 reacties