'Arsenal bereidt zich voor op een bod op Daphne van Domselaar'

Daphne van Domselaar
Daphne van Domselaar Foto: © BSR Agency

Arsenal bevestigde maandag dat Vivianne Miedema de club komende zomer na zeven seizoenen gaat verlaten. Victoria Pelova is daardoor de enige OranjeLeeuwin bij de Gunners, maar mogelijk niet voor lang.

Arsenal heeft namelijk al langer interesse in Daphne van Domselaar en volgens de BBC is de club bezig met een bod op de Nederlandse doelvrouw. De 24-jarige Van Domselaar staat al langer op het lijstje van de club uit Londen. Ze speelt sinds afgelopen zomer voor Aston Villa.

Van Domselaar kwam destijds over van FC Twente. In Birmingham tekende de Nederlandse een driejarig contract en groeide ze uit tot eerste doelvrouw. In maart liep Van Domselaar echter een heupblessure op, waarna ze onder het mes moest. De keepster lijkt daardoor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

The Telegraph wist eerder te melden dat de OranjeLeeuwin een afkoopsom in haar contract heeft staan. Het zou gaan om een bedrag van zo'n 200.000 pond. Overigens maakte Arsenal woensdag bekend dat doelvrouwen Sabrina D’Angelo en Kaylan Marckese de club na dit seizoen verlaten.

Lees meer:
0 reacties