Aniek Nouwen: "Je kunt ook niet direct alle minuten opeisen"

Nouwenop 60ffdc540cf53
Nouwenop 60ffdc540cf53 Foto: © Orange Pictures

Aniek Nouwen maakte na vijf jaar in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie gespeeld te hebben voor PSV de overstap naar Chelsea. De in Helmond geboren verdedigster vertelt over naar overstap naar Londen.

"Ik heb ook een beetje pech gehad door op het verkeerde moment een kleine blessure op te lopen, want ik denk dat ik op de goede weg was", begint Nouwen in het Eindhovens Dagblad.

"Je kunt ook niet meteen bij een grote club binnenkomen en direct alle minuten opeisen", gaat ze verder. Nouwen leert veel van de ervaren wereldtoppers bij Chelsea. "Als zij iets zeggen neem ik het echt in me op. Maar ik leer zeker ook van onze aanvallers die me elke training volle bak laten gaan. En de trainster neemt je soms ook even apart op het veld om kort wat te zeggen, dat vind ik fijn."

Chelsea won in de finale van FA Cup met 3-0 van Arsenal. "Gaaf om zo'n finale mee te maken. Zo snel, omdat het nog de beker van vorig seizoen was, voelde wel een beetje raar. Ik heb wel meerdere wedstrijden meegedaan en het is zeker lekker om die eerste prijs meteen mee te pikken. Ons pap en mam kwamen kijken, zij zijn regelmatig hier te vinden

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand